Garantie PRoduse – Magazin Darex

Conditiile de garantie le gasiti pe spatele facturii cu produsele cumparate. Toate produsele au perioada de garantie de 24 luni (cu exceptia uzurii normale), calculat de la data cumpararii, cu exceptia produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 24 de luni (becuri – 3 luni, stergatoare parbriz – 6 luni, scule de mana – 12 luni).

Acumulatorii auto dispun de o garantie de 24 luni cu conditia de a face verificarea instalatiei de incarcare a bateriei dupa montare, intr-un service autorizat, contra-cost.

Garantia se acorda pentru lipsa de conformitate si/sau vicii ascunse.

Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa montati piesele intr-un service autorizat R.A.R., pentru tipul dvs. auto si sa pastrati factura de montaj.

In cazul in care un produs s-a defectat in perioada de garantie, trebuie sa aduceti sau sa ne trimiteti:

  • 1. Piesa deteriorata, fara urme de lovituri, fara parti lipsa, curatata cu solventi si jet de apa.
  • 2. Copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa.
  • 3. Dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR, pentru tipul de manopera executata (copii dupa factura, deviz, bon fiscal si autorizatie RAR).
  • 4. Deviz de constatare a defectiunii, insotit de un test de diagnoza, facut intr-un service autorizat R.A.R., pentru tipul de manopera de executat.

De la caz la caz, veti primi o alta piesa noua sau contravaloarea ei de facturare, in termen de maxim 15 zile de la data returnarii, conform Legii 449/2003, termen necesar furnizorului, pentru a constata daca produsul s-a defectat sau nu, in perioada de garantie din motive constructive si nu din eroare de montaj.

In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare si produsul trebuie trimis la producator, termenul maxim de solutionare poate fi de 30 zile de la data returnarii.

Pentru informatii suplimentare privind garantia produselor, ne puteti contacta la numerele de telefon puse la dispozitia dvs. pe pagina de Contact